lid worden

Help mee!

Help mee!

Op vergeten plekken in de Waalsprong liggen prachtige boomgaarden. Ze worden niet gebruikt en raken vervallen. En toch geven ze heerlijke vruchten. Tot zover hebben we appels, peren, pruimen, vlier en noten ontdekt. Wij brengen de boomgaarden weer in functie, en stellen ze open voor iedereen om van te genieten en de vruchten van te plukken. Dat doen we met hulp van onze leden.

En jij kunt ook meedoen! Word donateur voor €25,- per jaar (voor het hele gezin). Je ontvangt dan de uitnodigingen voor de snoeidagen, picknicks, plukdagen en andere activiteiten. Je kunt je via het aanmeldformulier opgeven.  Wil je actief lid worden, ook dat kan! We houden je via e-mail op de hoogte over de activiteiten die we organiseren.

Ben je lid geworden? Meld je meteen aan bij de Facebookgroep. Daar komen wetenswaardigheden voorbij en plaatsen de (bestuurs) leden regelmatig berichten over de gaarden, het fruit, de plukacties en meer…Betaal formulier

De jaarlijkse contributie bedraagt is €25,- per jaar. Voor jou en je hele gezin! Vul hieronder je gegevens in en betaal direct via iDeal. Zo help je in het voorbestaan van oude boomgaarden in Nijmegen Noord. Dan is er meer.

We nodigen je uit voor alle oogst-, doe- en leeractiviteiten via de nieuwsbrief.  Klik hiervoor het vinkje aan in het vakje voor de nieuwsbrief. Heb je zin om te helpen in de organisatie, zoek dan even contact met Martine of Bas. Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.



Nadat je op ‘verzenden’ klikt, opent er een betaalmodule. Zorg dat je in gereedheid bent om het volgende bedrag direct te betalen via iDeal: € –

Voeg je header hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.



Nadat je op ‘verzenden’ klikt, opent er een betaalmodule. Zorg dat je in gereedheid bent om het volgende bedrag direct te betalen via iDeal: € –