Inschrijving fruitboompjes

Inschrijving Fruitboompje

Ben je woonachtig in de Biezen of Nijmegen boven de Waal? Dan kun je intekenen op een eigen fruitboompje. Kies uit een appel, peer, pruim, kers, kweepeer of mispel. De Stichting ’t Olde Ras uit Doesburg maakt de selectie van rassen en is leverancier. Voorwaarde voor intekenen is, dat je het boompje zelf afhaalt op 4 november 2023. We hopen op die dag het fruitseizoen te mogen vieren met een vuurtje, eten en drinken, muziek en gezelligheid. We nodigen alle partijen, bewoners en betrokkenen uit om mee te genieten.

Voor een luttele vergoeding van €2,50 heb je een fruitboompje van Betuwe Ras in je tuin. Er zijn maximaal 2×100 fruitboompjes beschikbaar: 100 fruitboompjes in de Biezen. En 100 fruitboompjes in Nijmegen Noord. Jouw exemplaar is af te halen  op 4 november a.s. Bestel niet meer dan 1 boompje per gezin.


Afhaallocaties 4 november 2023

Heb je ingeschreven op een boompje van de Biezen
Dan moet je deze ophalen op 4 november tussen 13.00 en 16.00 uur bij de Rubberfabriek, Biezen 1 in Nijmegen.

Heb je ingeschreven op een boompje van Nijmegen Noord
Dan moet je deze ophalen op 4 november tussen 10.00 en 12.00 uur bij de Warmoes, Griftdijk Noord 11 in Lent.

Zodra we 100 inschrijvingen per locatie hebben ontvangen, is inschrijven niet meer mogelijk. We sluiten dan dit digitale inschrijfformulier. We maken gebruik van je e-mailadres om te communiceren. De uitgifte van de boompjes op locatie gaat op Straatnaam. Zorg dat je hierin geen typefouten maakt. We gaan uiteraard vertrouwelijk om met je gegevens.

DE inschrijving is gesloten! alle boompjes zijn gereserveerd!